Zo pakken wij het aan

ONZE WERKWIJZE

Wij gaan aan de slag

VOOR HET BESTE RESULTAAT

Of we je nou komen helpen met schilderwerk, isolatieglas of gevelisolatie: we werken altijd volgens een aantal logische stappen. Dat zorgt ervoor dat jij precies weet wat je kunt verwachten.

painter man at work with a roller, bucket and scale, bottom view
- 01

Offerte aanvragen

Het proces start bij het aanvragen van de offerte. Jij hebt laten weten dat je interesse hebt, dus wij nemen contact op om een afspraak te plannen.

- 02

Afspraak op locatie

Voordat we een offerte maken, komen we langs op locatie. We moeten namelijk goed bekijken hoe het pand eruit ziet. Wij stellen onze vragen en jij krijgt ook de ruimte om al jouw vragen te stellen.

- 03

Offerte uitwerken en doorspreken

We stellen de offerte op en bespreken die met je. Wat kost het allemaal? En wat kun je van ons verwachten? Je leest het allemaal op één plek.

- 04

Planning en organisatie

Natuurlijk beginnen we niet halsoverkop aan een klus. Samen met jou plannen we het werk. Zo heb jij er zo min mogelijk last van en kunnen wij ons voorbereiden.

- 05

We gaan aan de slag!

De belangrijkste stap! We komen langs om het werk uit te voeren. Onze vakmensen doen dat met zorg en gaan dan ook niet weg voordat zij (en jij) tevreden zijn.

- 06

Oplevering en nazorg

Het is bij ons niet klaar voordat het écht klaar is. Na de oplevering regelen we ook de nazorg. Heb je nog vragen nadat we klaar zijn? Laat het ons vooral weten!