Ga voor duurzaam glas

ISOLATIEGLAS

De ramen in een woning of bedrijfspand zijn vaak de plekken waar je de meeste warmte en energie verliest. Dat zorgt voor een hoge energierekening. Door het oude enkele of dubbele glas te laten vervangen door ons HR++ glas voorkom je verspilling en bespaar je energiekosten.

voorkom verspilling en bespaar energie

HR++ ISOLATIEGLAS

HR++ isolatieglas is een speciale soort isolatieglas met een coating en isolerend gas tussen de twee glasplaten. Dit zorgt voor een hoge isolatiewaarde. De coating reflecteert de warmte terug de ruimte in, waardoor er een comfortabele temperatuur ontstaat. Daarnaast zijn met HR++ glas beslagen ramen verleden tijd en koelt je woonhuis veel minder snel af.

ISOLEREN MET SUBSIDIE?

Wij weten hoe het werkt

Zit je te denken aan het isoleren van je gevel in combinatie met het plaatsen van isolatieglas? De Nederlandse overheid heeft een subsidieprogramma waar jij als particulier gebruik van kan maken. Wij begeleiden je vanaf de aanvraag tot de uitkering van de subsidie!

HELEMAAL DUURZAAM

Combineer glas met gevelisolatie

Waarom stoppen bij isolatieglas? Gevelisolatie werkt veel beter dan spouwmuurisolatie en zorgt er ook nog eens voor dat je geen ruimte verliest aan de binnenkant.