Laat je huis stralen

SCHILDERWERK

Is jouw pand hard toe aan een nieuwe schilderbeurt? Dat is de ideale manier om een pand weer helemaal fris en modern te maken. Onze vakmensen verzorgen niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant van jouw woonhuis of bedrijfspand!

Ben je er nog niet helemaal zeker van welke kleur mooi staat bij de rest van je interieur? Of twijfel je over de uitstraling van je pand? Dan helpen we je met kleur- en interieuradvies. Zo weet je zeker dat alles mooi op elkaar is afgestemd en dat die nieuwe verflaag het beste uit de verf komt!

Zorgeloos nieuw binnenwerk

JE WONING VAN BINNEN LATEN SCHILDEREN

Na jaren tegen dezelfde muur aankijken wil je misschien eens iets anders. Of juist precies hetzelfde, maar dan zonder vlekken of scheve randjes. In beide gevallen staan we voor je klaar. We komen eerst bij je langs om alles te bekijken en zorgen daarna voor een prachtige nieuwe verflaag, waardoor jouw woonhuis er weer jaren tegenaan kan!

Ook bedrijfspanden geven we graag een nieuwe look. Maak van een saaie hal een prachtige entree in jouw eigen bedrijfskleuren of ga voor rustgevende vergaderruimtes in prettige kleuren. We horen graag waar we met onze kwasten aan de slag mogen.

…OF VAN BUITEN

Zit de binnenkant van jouw woonhuis of bedrijfspand wel goed, maar ben je niet meer tevreden over de buitenkant? Ga dan voor nieuw schilderwerk! Heb je een monumentaal pand dat alleen onder strenge eisen aangepakt mag worden? We zijn gespecialiseerd in monumentaal schilderwerk en zorgen ervoor dat het aanzicht van je pand blijft voldoen aan de voorwaarden van de gemeente.