Geef warmte aan je woning

GEVELISOLATIE

Gevelisolatie is een buitenmuurafwerking waarbij we de muren aan de buitenkant voorzien van een warmte-isolerende EPS-laag. Die laag werken we daarna af met een pleister- of stuclaag. Het is een hele effectieve manier om je woning of bedrijfspand te isoleren. Door middel van gevelisolatie creëer je niet alleen een compleet nieuwe uitstraling van de buitengevels, maar ook een goed geïsoleerd woonhuis.

Jouw buitenmuren weer zo goed als nieuw

VERBETER JE WOONCOMFORT

Een slecht geïsoleerd huis zorgt voor een hoge gasrekening. Er gaat vaak veel warmte verloren via de buitenmuren. Met gevelisolatie isoleer je de buitenmuren van je woning, waarbij je hele hoge isolatiewaardes kunt behalen. Het is ook nog eens een milieuvriendelijke en energiebesparende maatregel, die zorgt voor een verbeterd energielabel.

Het aanbrengen van gevelisolatie vraagt om ervaring, deskundigheid en maatwerk. Dat bieden we je! Voordat we aan de uitvoering beginnen, maken we eerst een ontwerp specifiek voor jouw situatie. Na het aanbrengen van de isolatielaag kan je kiezen tussen sierpleister of een steenstrip. In dat laatste geval behoud je de oorspronkelijke uitstraling van baksteen.

GOEDKOPER ISOLEREN?

Wij weten hoe je dat regelt

Zit je te denken aan het isoleren van je gevel in combinatie met het plaatsen van isolatieglas? De Nederlandse overheid heeft een subsidieprogramma waar jij als particulier gebruik van kan maken. Wij begeleiden je vanaf de aanvraag tot de uitkering van de subsidie!

DE VOORDELEN VAN GEVELISOLATIE

Gevelisolatie doet nog veel meer dan alleen energie besparen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een waardevermeerdering van je huis of kantoorpand? Of een verbeterd en opgefrist aanzicht? En de verbetering van je wooncomfort?

Met gevelisolatie vermijd je ook nog eens ruimteverlies aan de binnenkant van je huis. Het is ook een effectieve manier om koudebruggen weg te werken en je maakt ook meteen een einde aan vochtige binnenmuren. Gevelisolatie is ook nog eens toepasbaar bij bestaande bouw én nieuwbouw. Voldoende redenen dus om over te stappen op gevelisolatie.