☎ 06-20988211
Home » Projecten

Projecten

Gevelisolatie op woning te Beek Ubbergen:

Onlangs heeft Frans Booltink Schilderwerken een woonhuis te Beek Ubbergen voorzien van gevelisolatie. De woning is aan de buitenzijde voorzien van EPS-platen en na geïsoleerd. De afwerking van de gevel is gedaan met een korrelpleister.

 

Facelift Bloemisterij Semperflorens te Beek Ubbergen:

Frans Booltink Schilderwerken heeft onlangs gezorgd voor een complete facelift van Bloemisterij Semperflorens. In samenwerking met de directie is er een nieuw interieurconcept ontworpen en tot uitvoering gebracht.  Trendy kleuren zorgen nu voor een mooi samenhangend geheel. Neem gerust een kijkje op de Rijksstraatweg 219 te Beek Ubbergen.

 

Woonhuis voorzien van dubbel glas:

Onlangs heeft Frans Booltink Schilderwerken een woonhuis in Molenhoek voorzien van dubbel glas. Maar liefst 11 enkele ruiten zijn vervangen door dubbel HR++ isolatieglas.

 

Realisatie van kantoren Wassenburg Medical B.V:

In opdracht van Wassenburg Medical B.V. te Dodewaard heeft Frans Booltink Schilderwerken het schilderwerk verzorgd voor nieuw te bouwen kantoren. Een bestaande  loods is door een bouwbedrijf omgebouwd tot kantoren. Bij dit project is er ruim 550 m2 glasvezelbehang verwerkt en 250 meter plint geschilderd. De kantoren zijn inmiddels in gebruik genomen.